Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

NCIS: LA S08 komt naar Videoland

  •  
24-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
NCIS: LA
Het achtste seizoen van de spin-off van NCIS verschijnt in Nederland eind volgende maand op VOD.
Begin vorig jaar voegde Videoland de eerste zeven seizoenen van NCIS: LA toe aan het aanbod en volgende maand is het achtste seizoen aan de beurt. De misdaadserie was in 2009 de eerste spin-off van NCIS (New Orleans werd later de tweede) en draait om een speciale divisie van de Naval Criminal Investigative Service, die zich specialiseert in undercoveroperaties. We volgen teamleider Callen (Chris 'O Donnell) en zijn partner Sam Hanna (LL Cool J) tijdens de meest gevaarlijke missies. Het team bestaat verder uit onder anderen agente Kensi Blye (Daniela Ruah), techneut Eric Beale (Barrett Foa) en hun baas Hetty Lange (Linda Hunt). Miguel Ferrer had lange tijd een bijrol als Owen Granger, maar werd na zijn overlijden in 2017 vervangen door Nia Long.
Het achtste seizoen van NCIS: LA verschijnt 29 april bij Videoland. De serie bestaat in totaal uit tien seizoenen. Op televisie wordt NCIS: LA tevens uitgezonden op NET 5.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!