Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Natascha McElhone gecast in The First

  •  
28-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Natascha McElhone is gecast in The First en dat heeft mogelijk gevolgen voor Designated Survivor.
The First is het nieuwe project van House of Cards -bedenker Beau Willimon. De serie draait om de eerste bemande missie naar Mars, waarbij we zowel de astronauten als de mensen terug op aarde volgen. Onlangs werd Sean Penn gecast (mogelijk als een van de astronauten) en nu voegt ook McElhone zich bij de vaste cast van de serie. Volgens de geruchten speelt ze de eigenaar van een succesvol bedrijf dat de ruimtereis organiseert. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de casting betekent voor de toekomst van de serie Designated Survivor , waar ze te zien is als de vrouw van president Kiefer Sutherland. Zo schrijft Deadline dat ze Designated Survivor straks zal gaan verlaten, terwijl The Hollywood Reporter bericht dat het draaischema een rol in beide series mogelijk maakt.
The First debuteert in 2018 op streamingdienst Hulu. Het tweede seizoen van Designated Survivor, momenteel nog gewoon met McElhone, gaat vandaag bij ons van start op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!