Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nashville S06: trailer voor laatste afleveringen

  •  
07-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nashville
In Amerika gaat het zesde en laatste seizoen van Nashville vanavond weer verder op zender CMT.
De laatste twee seizoenen van Nahsville zijn in Nederland nog altijd niet op televisie te zien geweest. Het vierde seizoen wordt bij ons momenteel wel elke dindsag uitgezonden op Fox, maar dat seizoen stond al ooit eerder op Netflix. De trailer voor de tweede helft van het zesde seizoen zal dus voor veel mensen grote spoilers bevatten, maar dit is wat je zoal kunt verwachten: Deacon (Charles Estes) wordt gecontronteerd met zijn verloren vader (Ronny Cox uit St. Elsehwere), een ruzie tussen Gunnar (Sam Paladino) en Avery (Jonathan Jackson) die te maken heeft met Alannah (Rainee Blake), slecht nieuws voor Will (Chris Carmack), en Scarlett (Clairen Bowen) die in een badkamer zit opgesloten met een gewapende soldaat met PTSS. Nashville wordt in Amerika op 7 juni hervat door CMT.
Het zesde seizoen van Nashville heeft overigens ook nog wat Nederlandse inbreng. Zangeres Ilse DeLange (bekijk alvast haar introductie-scène ) speelt een bijrolletje.
Lees ook de recensie van de start van seizoen vijf en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!