Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nashville S06 gaat in januari in première

  •  
12-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nashville
De Amerikaanse zender CMT onthulde dat het zesde seizoen van Nashville in januari van start gaat.
De serie komt dus weer vrij snel terug op tv, want de finale van seizoen vijf werd afgelopen donderdag uitgezonden in Amerika. Nashville draait om verschillende countryartiesten in de hoofdstad van Tennessee. De ensemble cast wordt aangevoerd door Connie Britton (Friday Night Lights) en Hayden Panettiere (Heroes). Ook Charles Esten, Jonathan Jackson, Clare Bowen en Sam Palladio zijn te zien. Veel van de acteurs uit de serie hebben tevens een muzikale carrière. Nashville werd bedacht door Callie Khouri , de inmiddels ook werkt aan een muzikale serie die zich af gaat spelen in Miami. Bij ons in Nederland wordt Nashville uitgezonden op Fox. De serie is inmiddels helaas uit het aanbod van Netflix verwijderd.
Lees ook de recensie van de seizoensopener van het vijfde seizoen van Nashville. En uiteraard kun je bij ons ook de soundtrack (ingezongen door de acteurs) beluisteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!