Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nashville: eerste blik op laatste afleveringen

  •  
24-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
137 keer bekeken
  •  
Nashville
Er verscheen een teaser voor de allerlaatste afleveringen van Nashville, waarin we straks meer gaan zien van Ilse DeLange.
In Amerika staat het zesde en laatste seizoen van de muzikale dramaserie nu even op pauze, maar op 7 juni komt Nashville weer terug met nieuwe afleveringen. De grote finale van de serie staat in Amerika ingepland voor 26 juli. In de laatste afleveringen heeft 'onze' Ilse DeLange een bijrol. Ze speelt een coach bij een talentenjacht, die een speciale band opbouwt met Daphne (Maisy Stella). Haar personage werd in de vorige aflevering geïntroduceerd, maar is in de onderstaande teaser helaas niet te zien. Er worden wel alvast beelden van gastrolspeler Ronny Cox (RoboCop, Total Recall) onthuld. Hij geeft straks gestalte aan Gideon, de vader van Deacon die na jaren van afwezigheid terugkeert om de gebroken relatie met zijn zoon te lijmen. Gideon is zelf een mislukte muzikant en een herstellend alcoholist.
In Amerika waren de eerste vier seizoenen van Nashville te zien op ABC, maar daarna verhuisde de serie naar zender CMT. Momenteel is de serie in Nederland helaas nergens meer te volgen.
Lees ook de recensie van de start van seizoen vijf en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!