Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nashville: eerste beelden van het zesde seizoen

  •  
21-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nashville
Zender CMT onthulde een eerste blik op het zesde seizoen van de dramaserie Nashville.
Hoewel seizoen vijf in augustus van dit jaar ten einde kwam, komt de serie in Amerika in januari alweer terug met nieuwe afleveringen. Het is de tweede reeks op zender CMT, dat Nashville vorig jaar overnam van ABC. Het muzikale drama draait om de levens van een aantal countryartiesten in de stad Nashville in Tennessee. Hoewel het teasertje slechts een halve minuut duurt, wordt er toch al het een en ander onthuld. Zo heeft Gunnar (Sam Palladio) bijvoorbeeld een compleet nieuwe haardracht, maar nog opvallender is de actie van Juliette (Hayden Panettiere), die een flinke meltdown lijkt te hebben tijdens een van haar optredens. Het zesde seizoen van Nashville krijgt wel iets minder afleveringen dan voorheen, deze keer bestelde zender CMT er namelijk 16 in plaats van 22.
Nashville werd bedacht door Callie Khouri , de Oscarwinnende scenarist van de film Thelma & Louise. De beelden bevatten overigens wel spoilers voor het vorige seizoen van de serie.
Beluister ook de soundtrack van Nashville.
Bekijk ook nog een korte blik achter de schermen bij seizoen zes.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!