Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Narcos S04: Diego Luna en Michael Peña gecast

  •  
21-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Michael Peña en Diego Luna zijn de nieuwe hoofdrolspeler in het vierde seizoen van Narcos.
De serie nam na het tweede seizoen al afscheid van Wagner Moura (drugsbaas Pablo Escobar) en Boyd Holbrook (DEA-agent Steve Murpy). In het derde seizoen was Pedro Pascal (DEA-agent Javier Pena) nog wel te zien, maar volgens de makers is ook zijn verhaal nu helemaal verteld. Showrunner Eric Newman liet weten dat Narcos maar een echte hoofdrolspeler heeft en dat is de cocaïne. Na twee seizoenen Pablo Escobar en het Cali-kartel in het derde seizoen, draait de aankomende vierde reeks om het Guadalajara-kartel, het misdaadsyndicaat waar ook de beruchte El Chapo zijn start kende. De setting wordt verplaatst van Colombia naar Mexico en het nieuwe verhaal begint aan het einde van de jaren 70. De personages die Peña en Luna gaan spelen worden nog geheim gehouden.
 
Het vierde seizoen van Narcos zal in 2018 op Netflix verschijnen. De casting van Luna en Peña werd bekend gemaakt in de nieuwe intro van de serie. Bekijk het filmpje hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!