Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Narcos: Mexico krijgt een tweede seizoen

  •  
05-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Narcos: Mexico
Het originele Narcos maakte drie seizoenen vol, en de doorstart Narcos: Mexico krijgt nu een tweede reeks.
Narcos begon ooit als een serie over de jacht op Pablo Escobar, maar na twee seizoenen was zijn verhaal helemaal verteld. Het derde seizoen speelde zich vervolgens wel weer af in Colombia, maar verlegde de focus naar de grote spelers binnen het Cali-kartel. Met ingang van seizoen vier werd de serie echter omgedoopt tot Narcos: Mexico, waarbij de plaats van handelen werd veranderd en er een tijdsprong werd gemaakt naar de jaren tachtig. De doorstart draait om de 'Mexicaanse Pablo Escobar' die gespeeld wordt door Diego Luna. Deze Félix Gallardo zou als oprichter van het Guadalajara-kartel de grondlegger van de hegendaagse drugshandel in Mexico worden. In de serie probeert DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) de uitbreiding van zijn kartel een halt toe te roepen.
Narcos: Mexico verscheen vorige maand op Netflix. Lees hier meer over Gallardo en het Guadalajara-kartel en bekijk de recensie van het eerste seizoen van de doorstart.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!