Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nailed It!: trailer voor het tweede seizoen

  •  
20-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Nailed It! S02
Vier maanden na de eerste reeks van het komische bakprogramma volgt alweer een tweede seizoen.
In april van dit jaar debuteerde Netflix met Nailed It! zijn eerste bakprogramma. In elke aflevering van de show nemen een aantal thuisbakkers het tegen elkaar op voor een geldprijs. De kandidaten moeten allerlei fraaie taarten en toetjes namaken, maar het eindresultaat lijkt - tot grote hilariteit bij de presentatoren - telkens helemaal nergens op. Nailed It! wordt gepresenteerd door comédienne Nicole Byer, die ondersteuning krijgt van chefkok Jaques Torres en een wisselende gastjury. De kandidaten kunnen tijdens het bakken ook op een knop drukken, waarna ze een paar minuten door een professional geholpen worden. Een andere knop zorgt ervoor dat Byer de concurrentie even probeert af te leiden. Op het einde moeten de kandidaten hun bakwerk onthullen en 'nailed it!' roepen.
Het tweede seizoen van Nailed It! is vanaf 29 juni te zien op Netflix. Deze vrijdag komt Netflix met nog een komische bakprogramma getiteld Cooking on High.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!