Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nailed It! Holiday! S02E01: uitzinnige kerstbaksels en boordevol humor

  •  
22-11-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Nailed It! Holiday!
Nailed It! - met de fijne diva Nicole Byer als aanjager - is nog steeds heerlijke escapistische televisie.
Wie smacht naar de feestdagen kan zich nu alvast verlekkeren bij het tweede seizoen van Nailed It! Holiday!, waarin deelnemers onder begeleiding van presentatrice Nicole Byer en patissier Jacques Torres uitzinnige kerstbaksels presenteren.
De eerste aflevering begint als een warm bad: Nicole in een glinsterende witte jurk; Jacques met een kerstmuts op in een pyjama. Hoewel het niet lang duurt voordat de eerste seksuele toespeling de revue passeert wanneer de comédienne een jutezak vol kijkersbrieven krijgt aangereikt, en direct reageert: ‘Dat is een flinke oude zak.’
Nailed It! Holiday!
Byer gaf onlangs in een interview toe dat ze niet zo’n groot voorstander is van improvisatiekomedie, maar dat Nailed It! voor haar de uitzondering vormt omdat ze van de makers carte blanche krijgt. En dat is ook het grootste pluspunt van de banale bakshow. Ze vormt als extraverte diva een fijn duo met de bedachtzamere Torres. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is komiek Jason Mantzoukas te gast, waardoor er naast Byer nog een tornado zwiert door de studio – en wat kunnen de twee grappenmakers heerlijk met elkaar sparren.
Nailed It! Holiday!
Daarnaast zijn het logischerwijs vooral de oneffenheden die voortdurend leiden tot hilariteit. Torres die de autocue verkeerd uitspreekt met zijn toch al charmant-geestige Franse accent; een deelnemer die theezakjes aanbakt in een pan; een andere deelnemer die thee giet over een cupcake.
Nailed It! Holiday!
Ze zeggen weleens dat de Amerikaanse president een mens moet zijn waar je weleens een biertje – of een andersoortig vloeibaar goedje – mee moet willen drinken. Nicole Byer heeft deze gave eveneens. Ze is de belichaming van gezelligheid, met af en toe een zwoele knipoog. Zo zie je maar weer: je hoeft helemaal geen culinair talent te zijn om een kookwedstrijd te kunnen leiden. Een fijne persoonlijkheid volstaat.
Nailed It! Holiday! S02, vanaf 22 november 2019 op Netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!