Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mykelti Williamson in Designated Survivor

  •  
14-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
designated-survivor
De nieuwe serie van Kiefer Sutherland wordt voorzien van een kleine 24 -reünie. Mykelti Williamson – ook ooit naast Sutherland in Touch te zien – krijgt een gastrol in het eerste seizoen van Designated Survivor.
In Designated Survivor is Sutherland te zien als Tom Kirkman; een niet al te hooggeplaatste overheidsmedewerker, die na een grote terroristische aanslag plots wordt ingezworen als president. Williamson zal in het eerste seizoen gestalte geven aan Kirkmans militaire adviseur en tevens één van zijn meest betrouwbare bondgenoten. De acteur was eerder met Sutherland te zien in het achtste seizoen van 24 en het tweede seizoen van Touch. De cast van Designated Survivor bestaat verder nog uit onder meer Natascha McElhone als Kirkmans vrouw en Virignia Madsen als een politieke rivale. Mark Gordon ( Criminal Minds , Grey’s Anatomy ) is één van de producenten van de serie.
Williamson had op tv eerder rollen in series als Boomtown en Justified , beide afkomstig van Graham Yost ( Band of Brothers ). Recentelijk speelde hij nog gastrollen in onder meer Nashville en Underground. Hij heeft tevens talloze filmcredits achter zijn naam staan, waarbij zijn rol als de door garnalen geobsedeerde Bubba in het Oscarwinnende Forrest Gump waarschijnlijk de meest bekende is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!