Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

My Name is Earl komt 23 april naar Disney+

  •  
31-03-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
My Name Is Earl
Jason Lee (Mallrats) speelt een kleine crimineel die besluit iets te gaan doen aan zijn slechte karma.
Alle seizoenen van My Name Is Earl worden in de maand april toegevoegd aan het aanbod van Disney+. De komische serie markeerde de eerste tv-rol van Jason Lee, in die tijd vooral bekend van zijn optredens in de films van Kevin Smith en de Pixar-film The Incredibles. Lee geeft gestalte aan een asociale redneck die zich nadat hij het winnende lot uit een loterij verliest realiseert dat hij iets moet gaan doen aan zijn slechte karma: hij maakt een lijst van alle mensen die hij ooit onrecht heeft aangedaan en besluit al zijn gemaakte fouten weer te herstellen. Ethan Suplee (eerder met Lee te zien in de film Mallrats) speelt zijn broer en Jaime Pressly (Mom) is te zien als zijn ex-vrouw. De serie van Greg Garcia (Yes Dear, Raising Hope) was gedurende vier seizoenen goed voor 96 afleveringen.
My Name Is Earl verschijnt 23 april op Disney+.
Update: My Name Is Earl zou op 23 april op Disney+ verschijnen, maar de release is inmiddels voor onbepaalde tijd door Disney uitgesteld.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!