Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

My Life Is Murder: misdaadserie met Lucy Lawless komt naar BBC First

  •  
27-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1483 keer bekeken
  •  
MLIM_PUBLICITY_12_02_19_SE_0095_Ebony Vagulans is Madison Feliciano, Lucy Lawless is Alexa Crowe, Bernard Curry is Kieran Hussey

© BBC Studios

Cultheldin Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess) speelt een privédetective die een oud-collega bij de politie ondersteunt bij het oplossen van lastige moordzaken.

Het eerste seizoen van My Life is Murder is vanaf dinsdag 18 juni te zien op BBC First. De hoofdrol in de misdaadserie wordt gespeeld door de uit Nieuw-Zeeland afkomstige Lucy Lawless, die vooral bekend is van Amerikaanse (cult)series als Xena: Warrior Princess, Battlestar Galactica, Spartacus en Ash vs. Evil Dead. My Life is Murder speelt zich af in het Australische Victoria en volgt weduwe Alexa Crowe (Lawless), die ooit werkte bij de politie maar inmiddels voor zichzelf is begonnen als privédetective. Haar ex-collega agent Kieran Hussey realiseert zich dat Alexa zich altijd met hun moordzaken zal blijven bemoeien en besluit haar daarom bij zijn meer lastige zaken te betrekken. Daarbij krijgt ze hulp van de jonge Madison, een data-analist bij de politie die ervan droomt om op een dag de afdeling moordzaken te leiden. Het eerste seizoen van My Life is Murder bestaat uit tien afleveringen. In Nieuw-Zeeland was onlangs het vierde seizoen te zien op televisie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!