Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Murder in Provence: Britse detectiveserie gaat van start op VRT 1

  •  
06-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14092 keer bekeken
  •  
MurderProvence

© BritBox

Antoine Verlaque (Roger Allam uit Endeavour Morse) en zijn partner Marine Bonnet (Nancy Carroll uit Father Brown) onderzoeken misdrijven in een Frans stadje.

De Britse misdaadserie Murder in Provence is vanaf vrijdag 22 september te zien op VRT 1. Een van de hoofdrollen is voor Roger Allam, die op tv jarenlang gestalte gaf aan inspecteur Fred Thursday in Endeavour Morse. In Murder in Provence vormt hij een duo met Nancy Carroll, die bekend is van haar rol in Father Brown. Murder in Provence draait om onderzoeksrechter Antoine Verlaque (Allam) en zijn partner in de criminele psychologie Marine Bonnet (Carroll), die samen misdrijven onderzoeken in hun idyllische woonplaats in het zuiden van Frankrijk. Het drama is gebaseerd op de boeken van M.L. Longworth en bestaat uit drie afleveringen met elk een speelduur van 90 minuten. In de eerste aflevering moet het stel hun plannen voor een weekendje weg op pauze zetten wanneer er een moord wordt gepleegd op de lokale universiteit.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!