Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mudbound: Sundance-hit komt naar Netflix

  •  
07-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mudbound
Netflix gaf een eerste teaser trailer voor het historische drama Mudbound vrij.
De film is een epische saga over de clash tussen twee families, met de naschokken van de Tweede Wereldoorlog op de achtergrond. Aan de ene kant probeert Henry McAllan (Jason Clarke uit Zero Dark Thirty) zijn boerderij in Mississippi draaiende te houden, terwijl zijn vrouw ( Carey Mulligan uit Shame) zich steeds ongelukkiger voelt. Aan de andere kant probeert ook het echtpaar Jackson (Rob Morgan uit Stranger Things en zangeres Mary J. Blige) op het platte land hun eigen American dream te verwezenlijken. De clash tussen de twee families wordt extra gecompliceerd, wanneer broer Jamie McAllan (Garrett Hedlund uit Unbroken) en zoon Ronsel Jackson (Jason Mitchell uit Straight Outta Compton) na de oorlog weer thuis aankomen en hun vriendschap de spanning nog verder doet oplopen.
Jonathan Banks ( Better Call Saul ) en Kelvin Harrison ( StartUp ) hebben bijrollen in de boekverfilming. Mudbound werd na de première op het Sundance Film Festival al overladen met positieve kritieken. De film is vanaf 17 november exclusief te zijn bij Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!