Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mrs. Fletcher onthult trailer en datum

  •  
28-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mrs. Fletcher
Nu haar zoon uit huis is vindt de alleenstaande Eve Fletcher (Kathryn Hahn) het tijd om de boel op te schudden.
Kathryn Hahn, sinds gisteren op Amazon te zien in de finale van Transparent , krijgt een eigen serie op HBO. In Mrs. Fletcher is ze te zien als de alleenstaande Eve Fletcher, die nadat haar zoon is vertrokken om te gaan studeren het rijk weer alleen heeft. En daarom ziet ze haar kans schoon om al haar onvervulde (seksuele) fantasieën te verkennen. Een coming-of-age -verhaal over een vrouw van middelbare leeftijd dus, maar daarnaast zien we ook het coming-of-age-verhaal van haar zoon Brendan (Jackson White), die zijn plek probeert te vinden als eerstejaars student. Mrs. Fletcher is gebaseerd op het boek van Tom Perrotta die zelf verantwoordelijk was voor de tv-bewerking. Het is na The Leftovers de tweede keer dat Perotta een van zijn boeken verfilmt voor HBO.
Mrs. Fletcher gaat in Amerika op 27 oktober in première bij HBO, en is in Nederland vervolgens vanaf 28 oktober eveneens wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!