Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

MotherFatherSon met Richard Gere naar NPO Plus

  •  
21-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
95 keer bekeken
  •  
MotherFatherSon
Gere speelt de eigenaar van een groot media-imperium, en Helen McCrory is te zien als zijn ex-vrouw.
De miniserie MotherFatherSon komt begin juli naar NPO Plus. Het familiedrama van de BBC markeert de eerste vaste tv-rol voor Richard Gere (Arbitrage), die gestalte geeft aan Max Finch, de eigenaar van een invloedrijk media-imperium. Het personage werd - net als de door Brian Cox gespeelde Logan Roy in Succession - losjes gebaseerd op media-tycoon Rupert Murdoch. Finch moet een belangrijke keuze maken wanneer zijn door alle druk ontspoorde zoon Caden (Billy Howle), die zijn grootste krant runt, in het ziekenhuis belandt. Helen McCrory (tante Polly in Peaky Blinders ) maakt het drietal compleet als de ex-vrouw van Max en de moeder van Caden. MotherFatherSon werd bedacht door Tom Rob Smith, bekend van het tweede seizoen van American Crime Story.
Het volledige seizoen van de miniserie MotherFatherSon is vanaf 3 juli te bekijken op NPO Plus. Vanaf 26 juli zijn de afleveringen tevens wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!