Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Morten vanaf 17 februari bij NPO Start Plus

  •  
19-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Morten / AVROTROS/ Ivo Geskes
Voor de tv-première in april komt de thrillerserie met Peter Paul Muller eerst exclusief naar NPO Start Plus.
Morten is een politieke thriller over macht en verraad en werd gebaseerd op de gelijknamige boeken van Anna Levander. Peter Paul Muller ( Hollands Hoop ) is in de serie te zien als politicus Morten Mathijsen. Zijn politieke partij, de Nieuwe Liberalen, doet het verrassend goed in de peilingen en hij lijkt de nieuwe Minister-President te gaan worden, maar een duistere zaak uit het verleden dreigt zijn reputatie te schaden. Morten wordt achtervolgd door iemand die meer van hem weet en hem bedreigt. Met een briljante spindoctor aan zijn zijde doet hij er alles aan om het onheil af te wenden, waarbij zijn gezinsleven en het landsbelang op het spel komen te staan. Morten bestaat uit acht afleveringen en werd geregisseerd door Jean van de Velde, die het script schreef samen met Barbara Jurgens.
Alle afleveringen van Morten zijn vanaf 17 februari beschikbaar op NPO Start Plus. Vervolgens is de thrillerserie vanaf 7 april eveneens wekelijks te volgen op NPO 3.
Foto credit: AVROTROS/ Ivo Geskes.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!