Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Morena Baccarin krijgt advocatenserie op NBC

  •  
16-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
morena
NBC werkt aan een nieuwe advocatenserie met Morena Baccarin. De actrice zal eveneens aantreden als producent.
Baccarin geeft in het nog titelloze project gestalte aan een voormalige agente, die na een carrière bij de politie inmiddels de kost verdient als een invloedrijke advocate. Ze werkt voor een kantoor New York, dat zich voornamelijk richt op het verdedigen van agenten. De serie werd bij NBC gepitched als ‘ The Good Wife meets The Wire’ en Ken Sanzel (Blue Bloods, Numb3rs) zal het scenario op papier zetten. Sanzel was zelf jarenlang werkzaam voor de NYPD, voordat hij aan de slag ging als televisieschrijver. Baccarin is vooral bekend van haar rol in de cultserie Firefly van Joss Whedon. Daarnaast speelde ze twee jaar lang een hoofdrol in het scifi-drama V en kreeg ze een Emmy-nominatie voor haar rol als de vrouw van Brody (Damian Lewis) in Homeland. Begin dit jaar was ze te zien naast Ryan Reynolds in de succesvolle stripverfilming Deadpool.
Momenteel heeft Baccarin een vaste rol in Gotham op Fox. Mocht haar NBC-serie doortocht vinden, dan zal haar vaste rol daar veranderen in een gastrol. Mocht haar nieuwe serie toch geen groen licht krijgen, dan blijft ze een vast castlid van Gotham.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!