Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Monsters at Work onthult stemmencast

  •  
10-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
98 keer bekeken
  •  
Monsters Inc
Naast Billy Crystal en John Goodman keert ook Jennifer Tilly weer terug voor de animatieserie van Disney+.
Volgens de website Variety keren acteurs Billy Crystal en John Goodman na Monsters, Inc. en Monsters University nogmaals terug als Mike en Sulley in Monsters at Work, een nieuwe animatieserie gebaseerd op de Pixar-films. Ook John Ratzenberger (Yeti), Jennifer Tilly (Celia Mae) en Bob Peterson (Roz) zijn straks weer opnieuw van de partij. Monsters at Work volgt het nieuwe personage Tylor Tuskmon (Ben Feldman), een jonge monteur die ervan droomt om in de fabriek met Mike en Sulley te mogen werken. De stemmencast bestaat verder uit onder anderen Kelly Marie Tran (Sorry for Your Loss) als Val Little, een goede vriendin van Tylor, Henry Winkler (Barry) als Fritz, de verstrooide baas van de onderneming, en Aisha Tyler (Archer) als de moeder van Tylor.
Monsters at Work verschijnt in 2020 op Disney+, de aankomende VOD-dienst van Disney, die nog dit jaar lanceert in Amerika en daarna naar Europa moet komen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!