Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Moedermaffia: trailer voor serie met Loes Haverkort

  •  
09-09-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
267 keer bekeken
  •  
Moedermaffia
Daan (Loes Haverkort) moet plots bewijzen dat ze een goede moeder is, maar wat houdt dat eigenlijk in?
Videoland onthulde vandaag de trailer voor Moedermaffia , een komische dramaserie met Loes Haverkort ( Celblok H ). De serie draait om de bijna onmogelijk te beantwoorden vraag: wat is nu precies een goede moeder? In Moedermaffia dreigt Daan (Haverkort) haar dochter Pip (7) te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell Monique. En dus moet ze plotseling aan de bak om te bewijzen dat ze een goede ouder is, ook al weet eigenlijk niemand wat dat precies inhoudt. Bijrollen zijn er voor onder meer Benja Bruijning, Beppie Melissen en Tina de Bruin. Naast de trailer voor Moedermaffia kondigde Videoland vandaag nog meer nieuwe content aan (zie de filmpjes hieronder), met onder meer een serie over het leven van Marco van Basten, gebaseerd op zijn biografie Basta.
Moedermaffia is vanaf 30 september te zien bij Videoland.
Foto credit: Tom Cornelissen
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
https://www.youtube.com/watch?v=C-t88LkuHWQ https://www.youtube.com/watch?v=S2VYS7vNCiY https://www.youtube.com/watch?v=vFK7HrJ8fm0
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!