Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Modus S02 start eind april op NPO 2

  •  
18-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Modus Poster
Het tweede seizoen van de Zweedse thriller draait om de verdwijning van de Amerikaanse president.
In het eerste seizoen van Modus maakten psychologe Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman, de halfzus van Joel Kinnaman uit The Killing ) en detective Ingvar Nymann (Henrik Norlén) jacht op een huurmoordenaar. Het tweede seizoen van de serie draait om de Amerikaanse president Helen Tyler (Kim Cattrall uit Sex and the City ), die tijdens een staatsbezoek aan Zweden plots spoorloos verdwijnt. De politie probeert haar met alle mogelijke middelen op te sporen, terwijl de zaak een internationale schokgolf teweegbrengt en Amerika en Zweden verwikkeld raken in een machtsstrijd. Inger Johanne en Ingvar ontdekken tijdens het onderzoek al snel dat ze daardoor niemand meer kunnen vertrouwen. Het tweede seizoen bevat tevens een bijrol van Greg Wise ( The Crown ), die gestalte geeft aan Warren Schifford, een FBI-agent en tevens adviseur van de president.
De eerste van acht nieuwe afleveringen gaat 30 april in première op NPO 2. De serie was in Zweden al te zien op TV4 en werd in Engeland uitgezonden op BBC Four.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!