Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mocro Maffia: Videoland onthult trailer voor vijfde seizoen

  •  
25-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1112 keer bekeken
  •  
MM__16x9__crop_no-logo

© Jasper Suyk / Videoland

Paus (Achmed Akkabi) wil naar het buitenland verkassen en zijn handel aan Samira (Zineb Fallouk) geven, maar de rip van Tatta (Robert de Hoog) zet zijn plan op losse schroeven.

Videoland heeft vandaag de officiële trailer voor het vijfde seizoen van Mocro Maffia vrijgegeven. In het vijfde seizoen is Paus na de dood van Romano vastberaden om naar het buitenland te verdwijnen en de organisatie in Nederland in handen van zijn zus Samira te laten. De rip van Tatta op zijn 2000 kilo coke zet dit plan op losse schroeven. En met Taxi als mogelijke kroongetuige sluit het net om Paus zich van twee kanten. Wendt Paus zich tot Potlood voor hulp? Of kunnen zij het verleden niet laten rusten? Het vijfde seizoen werd geschreven door onder meer Achmed Akkabi (die vorig jaar een productiedeal sloot met Amazon Prime Video) en Victor D. Ponten. De eerdere seizoenen, ook te zien op Videoland, werden tevens aangevuld met de miniserie Komtgoed en de korte films Tatta en Meltem.

Mocro Maffia S05 is vanaf 2 juni wekelijks te zien bij Videoland.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!