Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mocro Maffia onthult een eerste trailer

  •  
22-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
Mocro Maffia
De misdaadserie werd geïnspireerd door het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.
Mocro Maffia draait om de kleine criminelen Romano, Potlood en De Paus, die grote stappen zetten in de onder- wereld en binnen no time de cocaïnehandel in Amsterdam in handen hebben. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De Paus gaat samen met zijn oude vriend Tatta de strijd aan met Romano en Potlood. Hij probeert een cokedeal van Romano te rippen, maar wanneer dat mislukt en er twee doden vallen, breekt er een grootschalige bendeoorlog uit. De aan lager wal geraakte misdaadjournalist Rein de Kort probeert samen met een leergierige stagiair van Het Parool deze oorlog in kaar te brengen. Mocro Maffia heeft rollen voor Daan Schuurmans, Robert de Hoog, Achmed Akkabi en Nasrdin Dchar. Daarnaast maakt rapper Sevn Alias in de serie zijn acteerdebuut.
Mocro Maffia bestaat uit acht afleveringen en verschijnt op 11 oktober in zijn geheel op Videoland. Of de serie later ook wordt uitgezonden door RTL is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!