Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mistresses komt op 20 mei naar Ziggo

  •  
11-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mistresses
De dramaserie van K.J. Steinberg (Gossip Girl) volgt de levens van vier vriendinnen van in de dertig.
Mistresses speelt zich af in een wereld waarin vrienden de traditionele rol van familie hebben overgenomen. De serie volgt het lief en leed van vier vriendinnen van in de dertig, die elkaar op de universiteit hebben leren kennen. Sindsdien zijn hun levens erg verschillend verlopen. De hoofdrollen zijn voor Alyssa Milano (Charmed), Yunjin Kim (Lost), Rochelle Aytes (The Forgotten) en Jes Macallan (Legends of Tomorrow), hoewel Milano (nu te zien in het controversiële Insatiable ) de serie na het tweede seizoen besloot te verlaten, omdat de productie toen verhuisde naar Canada. Met ingang van het derde seizoen werd daarom Jennifer Esposito (Spin City) aan de cast toegevoegd. Mistresses werd bedacht en geschreven door K.J. Steinberg, die eerder werkte aan Gossip Girl en momenteel schrijft voor This Is Us.
Mistresses maakte destijds vier seizoenen vol op zender ABC. Vanaf 20 mei zijn alle afleveringen (52 in totaal) te zien bij Ziggo Movies & Series. Bekijk alvast de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!