Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Miss Scarlet and the Duke: derde seizoen heeft datum bij BBC First

  •  
03-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2116 keer bekeken
  •  
MissScarletDuke3

In de première van het derde seizoen onderzoeken Eliza (Kate Phillips) en William (Stuart Martin) de raadselachtige verdwijning van een beroemde illusionist.

Foto credit: Masterpiece PBS

De Britse misdaadserie Miss Scarlet and the Duke keert deze maand terug naar BBC First met een derde seizoen. Het historische drama speelt zich af in het Victoriaanse Londen van 1882 en volgt Eliza Scarlet (Kate Phillips), die na de dood van haar vader diens detectivebureau overneemt. Ze ontwikkelt daarbij tevens een tumultueuze relatie met politie-inspecteur met William ‘The Duke’ Wellington (Stuart Martin), een oude protegé van haar vader. In de première van het derde seizoen voert een beroemde illusionist een ogenschijnlijk perfecte verdwijntruc uit, waarna Eliza door een krant wordt ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Ook krijgt ze in de nieuwe reeks te maken met een rivaliserend detectivebureau en een mooie vrouw uit haar jeugd die de aandacht van The Duke weet te trekken.

Het derde seizoen van Miss Scarlet and the Duke is vanaf dinsdag 23 mei wekelijks te zien op BBC First. Er is momenteel ook een vierde seizoen van het historische misdaaddrama in de maak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!