Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Miss Fisher and the Crypt of Tears gaat in première op BBC First

  •  
18-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7658 keer bekeken
  •  
MissFisherCrypt

Nadat ze een jong meisje heeft bevrijd van haar onterechte opsluiting in Jeruzalem, probeert Miss Fisher (Essie Davis uit The Babadook) een oud mysterie te ontrafelen.

Foto credit: Every Cloud Productions / Acorn TV

Essie Davis (The Babadook) keert volgende maand terug naar BBC First als Phryne Fisher in Miss Fisher and the Crypt of Tears. De speelfilm speelt zich af na het derde seizoen van de al eerder op BBC First uitgezonden misdaadserie Miss Fisher’s Murder Mysteries. In The Crypt of Tears heeft de immer stijlvolle privédetective sinds ze met haar vader van Melbourne naar Londen is gevlogen aan verschillende zaken gewerkt. Haar nieuwe zaak behelst de bevrijding van een jong Bedoeïen meisje dat onterecht zit opgesloten in Jeruzalem. Na haar ontsnapping raakt Fisher verwikkeld in een oud mysterie dat betrekking heeft op onbetaalbare juwelen, oude vloeken en de verdachte verdwijning van de stam van het meisje. De film bevat ook een aantal bekende gezichten (Nathan Page, Miriam Margolyes, Ashleigh Cummings) uit de serie.

Miss Fisher and the Crypt of Tears is zondag 4 juni te zien op BBC First.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!