Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Miranda Otto krijgt rol in Sabrina-serie van Netflix

  •  
21-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Miranda Otto 24: Legacy
Miranda Otto (24: Legacy, Homeland) maakt het trio heksen in de aanstaande Sabrina-serie van Netflix compleet.
De Australische actrice mag in The Chilling Adventures of Sabrina (overigens nog wel een werktitel) gestalte geven aan Zelda Spellman, de zus van Hilda Spellman ( Lucy Davis ) en de tante van titelpersonage Sabrina ( Kiernan Shipka ). In de serie probeert Sabrina haar leven als 'heks in opleiding' te combineren met school, terwijl ze samen met haar tantes de familie beschermt tegen occulte bedreigingen. Hilda is de meer moederlijke tante en Zelda is de meer strenge tante. Met de casting van Otto zijn de drie hoofdrollen nu ingevuld. De actrice was onlangs te zien als de nieuwe CTU-baas in het inmiddels gestopte 24: Legacy en had eerder een grote rol in het vijfde seizoen van Homeland. Op filmgebied is ze bekend van haar rol als Éowyn in The Lord of The Rings.
Volgens Netflix wordt de nieuwe Sabrina een serie in de stijl van Rosemary's Baby en The Exorcist. De stripverfilming is afkomstig van de schrijvers van Riverdale.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!