Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Miracle Workers komt naar Videoland

  •  
30-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Miracle Workers poster
Een laaggeklasseerde engel (Daniel Radcliffe) moet God (Steve Buscemi) bij de les zien te houden.
In de komische serie Miracle Workers speelt Daniel Radcliffe (de Harry Potter-acteur was al eerder op tv te zien met Jon Hamm in A Young Doctor's Notebook) de engel Craig, die in de hemel verantwoordelijk is voor het afhandelen van de gebeden van de mensen op aarde. Er onstaan problemen wanneer God (Steve Buscemi, The Death of Stalin ) besluit de aarde op te blazen, om zich zo volledig te kunnen richten op het openen van een restaurant. Craig heeft vervolgens twee weken de tijd om samen met zijn nieuwe collega Eliza (Geraldine Viswanathan, Blockers) voor een wonder te zorgen. Een andere bijrol in Miracle Workers is voor Karan Soni (taxi-chauffeur Dopinder in de Deadpool-films). De serie werd bedacht door Simon Rich, die eerder verantwoordelijk was voor Man Seeking Woman.
Miracle Workers is hier in Nederland vanaf 12 april te zien bij Videoland. De reeks telt zeven afleveringen, die in Amerika al werden uitgezonden door zender TBS.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!