Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Midsomer Murders S20 komt naar de NPO

  •  
23-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Midsomer Murders S20
De alweer twintigste jaargang van de Britse misdaadserie gaat 5 september van start op NPO 1.
Midsomer Murders wordt al sinds 1997 uitgezonden op televisie. De huidige hoofdrol is voor Neil Dudgeon, die gestalte geeft aan detective John Barnaby, een neef van het voormalige hoofdpersonage Tom Barnaby (John Nettles). Nick Hendrix werd vorig seizoen geintroduceerd als detective Jamie Winter en is ook dit seizoen weer van de partij. Een compleet nieuwe toevoeging aan de cast is Annette Badland, die in de eerste aflevering haar debuut maakt als patholoog Dr. Fleur Perkins. Het twintigste seizoen bestaat uit zes nieuwe afleveringen. In de eerste aflevering treffen Barnaby en Winter een lijk dat opduikt in een lokale bierbrouwerij. Verderop in de reeks krijgen ze te maken met onder meer een vermoord topmodel, een moordenaar die het gemunt heeft op pasgetrouwde vrouwen en een circus met sinistere clowns.
Het twintigste seizoen van Midsomer Murders start 5 september op NPO 1. De serie vervangt Endeavour Morse S05, dat werd uitgesteld tot een nader te bepalen datum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!