Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Meiden van de Herengracht komt naar Videoland

  •  
05-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
127 keer bekeken
  •  
Meiden van de Herengracht
De Nederlandse dramaserie draait om de turbulente levens van drie carrièrevrouwen in Amsterdam.
In Meiden van de Herengracht proberen drie vriendinnen hun carrières te combineren met hun chaotische privélevens. Hanna (Sarah Chronis) staat aan het roer van een bekend modelabel, maar haar laatste collectie flopt en het lukt haar maar niet om de ware te vinden. Wendy (Fockeline Ouwekerk) is de baas van een grote tv-zender, maar het huwelijk met haar man - een muzikant die een beetje tegen wil en dank thuiszit als huisvader - loopt nogal stroef. Nico (Kim Pieters) is hoofdredactrice bij een toonaangevend tijdschrift, maar verliest zich in een affaire met een jonge fotograaf waardoor ze zowel haar huwelijk als haar reputatie op het spel zet. Door elkaar op een eerlijke en humoristische manier te steunen, helpen de drie vriendinnen elkaar door moeilijke tijden heen.
Meiden van de Herengracht verschijnt 15 oktober op Videoland. De serie was in 2015 al eens te zien op Net 5. Bekijk hieronder de door Videoland vrijgegeven trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!