Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Meg Ryan tekent voor hoofdrol in Picture Paris

  •  
05-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
1268946913
Meg Ryan krijgt een eigen tv-serie. Volgens Variety heeft ze getekend voor de hoofdrol in Picture Paris.
De komedie is afkomstig van zender Epix, bekend van Graves en het aankomende Get Shorty. Picture Paris begon als een korte film van Brad Hall, die toen de hoofdrol gaf aan zijn vrouw Julia Louis-Dreyfus ( Veep ). In de tv-versie neemt Ryan de rol van haar over. Net als de korte film draait de serie om een vrouw die, nadat de kinderen huis uit zijn, met haar man op avontuur gaat in Parijs, maar ontdekt dat de reis niet is wat ze ervan had verwacht. Ryan speelde eerder in romantische komedies als Joe Versus The Volcano , Sleepless in Seattle en You’ve Got Mail , waarin ze telkens te zien was naast Tom Hanks. Daarnaast kent iedereen de iconische scène uit When Harry Met Sally , waarin ze tot verbazing van Billy Crystal luidkeels een orgasme simuleert in een druk restaurant.
Brad Hall zal alle afleveringen van Picture Paris zelf schrijven en regisseren. Meg Ryan was de afgelopen jaren meermaals te zien in de internet-serie Web Therapy van Lisa Kudrow. Daarnaast maakte ze onlangs haar regiedebuut met de film Ithaca.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!