Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Meer Endeavour Morse bij de NPO

  •  
21-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Endeavour Morse S05
Seizoen vijf start in februari op NPO 1 en daarnaast komen de eerste twee seizoenen naar NPO Start Plus.
Endeavour Morse is een prequel op Inspector Morse, de bekende detectiveserie die in 1987 voor het eerst te zien was op televisie. In de prequel maken we kennis met een nog jonge Morse (Shaun Evans neemt de rol over van John Thaw), die halverwege de jaren zestig aan de slag gaat bij de politie van Oxfordshire. De ervaren inspecteur Thursday (Roger Allam) werpt zich op als zijn mentor. Het derde, vierde en vijfde seizoen van de serie zijn nu te bekijken op NPO Start Plus, waar op 1 februari tevens de ontbrekende eerste twee seizoenen worden toegevoegd. Het vijfde seizoen, dat nu dus al te zien is op NPO Start Plus, gaat op 6 februari in première op NPO 1, waarbij elke week een nieuwe aflevering wordt uitgezonden, die ook telkens zeven dagen op NPO Start blijft staan.
Overigens werd er in 2018 ook nog een vier afleveringen tellend zesde seizoen van Endeavour Morse opgenomen, die later dit jaar in première gaat op het Britse ITV.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!