Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

McDonald & Dodds: derde seizoen heeft datum bij de NPO

  •  
25-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
450 keer bekeken
  •  
McDonald & Dodds

© Jon Hall / ITV

In de première onderzoeken de twee rechercheurs de moord op een vrouw die op klaarlichte dag dood werd aangetroffen op een strandstoel midden in het park.

Het derde seizoen van McDonald & Dodds gaat volgende maand van start bij de NPO: vanaf zaterdag 17 juni is de reeks wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De drie afleveringen van de derde reeks worden echter al eerder (op 8 juni) beschikbaar gesteld bij NPO Plus, waar de voorgaande seizoenen ook te streamen zijn. McDonald & Dodds draait om twee detectives (gespeeld door Jason Watkins en Tala Gouveia) die misdrijven oplossen in het historische plaatsje Bath. In de première van het derde seizoen (lees ook onze recensie van de aflevering) wordt een jonge vrouw dood aangetroffen op een strandstoel in het park, terwijl er een glimlach op haar gezicht te zien is. De tweede aflevering draait om de dood van een autocoureur en in de derde episode staat de moord op een succesvolle zakenman centraal.

Momenteel wordt er ook gewerkt aan een vierde seizoen van McDonald & Dodds.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!