Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mayans MC: teaser voor Sons of Anarchy spin-off

  •  
09-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
Mayans MC: Sons of Anarchy
De spin-off van Sons of Anarchy gaat volgens de teaser dit najaar in première op de Amerikaanse televisie.
Het voorproefje bevat nog geen daadwerkelijke beelden uit de serie zelf, maar toont hoe een aantal leden van de Mayans-motorbende door de woestijn scheurt, begeleid door een Spaanstalige cover van Paint it Black. Mayans MC speelt zich straks af nabij de grens tussen Californië en Mexico en pakt de draad twee jaar na Sons of Anarchy weer op. In plaats van Jax Teller volgen we nu Ezekiel 'EZ' Reyes (JD Pardo), een prospect (beginnend lid) van een zuidelijke afdeling van de Latino-motorbende. De proefaflevering van Mayans MC werd een tijdje terug opnieuw opgenomen , waarbij een groot deel van de cast werd vervangen, maar Edward James Olmos ( Miami Vice ) zal in ieder geval nog te zien zijn als zijn vader Filipe Reyes. De spin-off werd wederom bedacht door Kurt Sutter (The Shield).
Sons of Anarchy is nog altijd de best bekeken serie uit de geschiedenis van de Amerikaanse zender FX. Bij ons is de moederserie te zien op Netflix en RTL 7.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!