Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Matthias Schoenaerts krijgt rol in The Old Guard

  •  
31-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Matthias Schoenaerts
De Belgische acteur voegt zich bij onder anderen Charlize Theron (Monster) en Marwan Kenzari (Aladdin).
Castuitbreiding voor de nieuwe Netflix-film The Old Guard, met naast Nederlandse inbreng nu ook Belgische inbreng. Matthias Schoenaerts (nu op Netflix te zien in Rundskop ) voegt zich bij een cast die al bestond uit Charlize Theron ( Atomic Blonde ), Marwan Kenzari (Aladdin, het op Netflix te bekijken The Angel ) en KiKi Layne (If Beale Street Could Talk). Ook de Italiaanse acteur Luca Marinelli (Don't Be Bad) zal in de Netflix-film te zien zijn. The Old Guard is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Greg Rucka en vertelt het verhaal van een geheime groep onsterfelijke huursoldaten. Ze komen in gevaar wanneer ze een andere onsterfelijke ontdekken en hun bijzondere talenten worden blootgelegd. De regie is in handen van Gina Prince-Bythewood (Beyond The Lights).
Wanneer The Old Guard precies op Netflix zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. De opnamen van de film gingen eerder deze maand van start in Europa.
Foto credit: Theo Wargo / Gettyimages.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!