Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Matt LeBlanc verlengt contract bij Top Gear

  •  
26-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
matt-leblanc-with-the-rolls-royce-dawn-filming-new-series-of-top-gear-in-ireland-%c2%acbbc-worldwide-top-gear_gus-gregory-1024x768
Matt LeBlanc blijft nog zeker twee jaar presentator van het autoprogramma Top Gear. De acteur uit Friends en Episodes heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd.
De volgende reeks Top Gear moet in 2017 in première gaan op BBC Two. LeBlanc krijgt dan gezelschap van co-hosts Chis Harris en Rory Reid. Ook Eddie Jordan, Sabine Schmitz en The Stig zullen weer te zien zijn. Volgens de BBC was LeBlanc door zijn warmte, humor en duidelijk zichtbare passie voor de auto’s ‘ontzettend populair’ onder de kijkers van het vorige seizoen van Top Gear. Het was echter lange tijd onzeker of hij terug zou kunnen keren voor meer afleveringen, in verband met zijn nieuwe sitcom Man With A Plan , dat vanaf 24 oktober in Amerika te zien is op CBS. De BBC maakt met het nieuws over zijn contractverlening nu een einde aan alle onduidelijkheid.
Top Gear onderging de laatste jaren een aantal flinke metamorfoses. Eerst werd de vaste host Jeremy Clarkson na een handgemeen met een producent ontslagen door de BBC en vervolgens besloot ook nieuwe aanwinst Chris Evans ( lees hier ons interview met de presentator ) het programma al na één seizoen te verlaten. Clarkson komt binnenkort met een concurrerend autoprogramma op Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!