Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Marvel’s Inhumans: nieuwe sneak peek

  •  
30-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Inhumans
Eind volgende maand gaat de verfilming van Marvel’s Inhumans van start op televisie.
Voor de tv-première zullen de eerste twee afleveringen (die werden geschoten door Roel Reiné ) in de bioscoop vertoond worden op IMAX-schermen, ook in Nederland. Marvel's Inhumans is gebaseerd op de stripboeken over de supermensen die op de donkere zijde van de maan wonen. Hun leider Black Bolt (Anson Mount) kan met enkel zijn stem complete steden in puin leggen, zijn vrouw Medusa (Serinda Swan) kan het haar op haar hoofd manipuleren en hun gigantische hond Lockjaw kan mensen teleporteren. Wanneer Black Bolts jaloerse broer Maximus (Iwan Rheon mogelijk opnieuw als een Ramsay Bolton-achtig personage) een staatsgreep pleegt, vluchten verschillende Inhumans richting onze planeet, waar ze geconfronteerd worden met een voor hen onbekende wereld.
Scott Buck (Dexter, Iron Fist ) trad aan als showrunner van Marvel's Inhumans en verdere bijrollen in de serie zijn er voor Ken Leung en Isabelle Cornish. Morgen lees je op onze site meer over de IMAX-première, die eind deze week plaatsvindt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!