Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Marianne: tweede seizoen gaat in juni van start op TV5MONDE

  •  
22-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
143 keer bekeken
  •  
Marianne-France-2-Que-nous-reserve-la-saison-2-de-la-serie-avec-Marilou-Berry

© François LEFEBVRE

Onderzoeksrechter Marianne Vauban (Marilou Berry) werkt aan de meest complexe zaken en zorgt tevens voor een jonge tiener wiens moeder werd vermoord.

Het tweede seizoen van Marianne is vanaf dinsdag 11 juni wekelijks te zien op TV5MONDE, inclusief Nederlandse ondertiteling. Het misdaaddrama draait om Marianne Vauban (Marilou Berry), die als onderzoeksrechter een erg verrassende werkwijze hanteert. Samen met haar twee medewerkers onderzoekt ze de meest ingewikkelde en uitzonderlijke zaken. En ondertussen zorgt ze ook nog voor Zacharie (Drimi Gouttebel), een hoogbegaafde jonge tiener die ze onder haar hoede heeft genomen en die bij haar in huis woont. Eerder werd de moeder van Zacharie vermoord en dus doet Marianne er alles aan om de dader te ontmaskeren. Het tweede seizoen van Marianne bestaat weer uit zes nieuwe afleveringen. Volgens TV5MONDE is de serie, samen met het misdaaddrama OPJ, momenteel een van de populairste titels van Franstalige tv-zender.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!