Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mare of Easttown: misdaadserie met Kate Winslet

  •  
18-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mare of Easttown
De actrice herenigde voor de HBO-serie met Guy Pearce, die eerder met haar te zien was in Mildred Pierce.
Na Sharp Objects komt HBO opnieuw met een miniserie over duistere misstanden in een klein stadje. En ook weer met een bejubelde actrice in de hoofdrol: Kate Winslet (The Reader) geeft in Mare of Easttown gestalte aan Mare Sheehan, een detective in een plaatsje in Pennsylvania. Terwijl ze een moord onderzoekt stuit ze op de duistere kant van haar gemeenschap en ziet ze haar eigen privéleven afbrokkelen. Jean Smart ( Watchmen ) speelt haar moeder en ook Guy Pearce heeft een bijrol. Pearce was tien jaar geleden met Winslet op HBO te zien Mildred Pierce, waarvoor ze beiden een Emmy wonnen. De zevendelige serie werd geschreven door Brad Ingelsby (The Way Back, Out of the Furnace) en Craig Zobel (The Hunt) nam de regie voor zijn rekening.
Mare of Easttown gaat 18 april in première op HBO en zal vervolgens in Nederland vermoedelijk te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!