Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Making A Murderer Part 2 heeft trailer

  •  
09-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Making A Murderer S02
De 'true crime' documentaire waar het voor Netflix allemaal mee begon komt terug met nieuwe afleveringen.
De release van Making A Murderer deed in 2015 behoorlijk wat stof opwaaien. De serie volgde Steven Avery, die achttien jaar onschuldig in de gevangenis zat, maar twee jaar na zijn vrijlating opnieuw werd veroordeeld voor moord. Veel mensen geloven echter dat hij ook in dit geval weer onschuldig is. Het tweede deel van Making A Murderer laat zien hoe Avery en zijn neef en medeverdachte Brendan Dassey samen met hun familieleden en alle betrokken juridische teams blijven strijden voor gerechtigheid. In tien nieuwe afleveringen toont Making A Murderer het proces na de veroordeling, met een enorm hoge inzet en emotionele tol, bij alle betrokkenen. De Emmy-winnende makers Laura Ricciardi en Moira Demos kregen daarbij ook exclusieve toegang tot alle bevindingen van Avery’s nieuwe advocaat Kathleen Zellner.
Het tweede deel van het Emmy-winnende Making A Murderer is vanaf 19 oktober in zijn geheel te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer voor de nieuwe reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!