Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lupin: releasedatum van derde seizoen officieel bevestigd door Netflix

  •  
20-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
845 keer bekeken
  •  
NL_LupinP3_Teaser_Vertical_RGB_PRE

Er gingen al geruchten over de releasedatum van het derde seizoen van Lupin – Netflix verstopte namelijk een code in de app die vervolgens ook door fans gekraakt werd – maar de vod-dienst heeft de datum nu dan echt bevestigd: op 5 oktober verschijnen er zeven nieuwe afleveringen van de Franse misdaadserie op Netflix. In het derde seizoen zit meesterdief Assane Diop (Omar Sy) ondergedoken en moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft zich dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg en een onverwachte terugkeer gooit zijn plannen in de war.

Lupin werd bedacht door George Kay (Criminal). Ludovic Bernard keert terug als regisseur en wordt vergezeld door nieuwkomers Xavier Gens (Hitman) en Daniel 'Podz' Grou (Vikings).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!