Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Luke Cage: nieuwe trailer voor tweede seizoen

  •  
12-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Luke Cage
Luke Cage (Mike Colter) maakt zich klaar voor een krachtmeting met Bushmaster (Mustafa Shakir).
In april van dit jaar werd het tweede seizoen van Jessica Jones door Netflix vrijgegeven en deze maand is het de beurt aan Luke Cage. De kogelvrije superheld werd destijds geïntroduceerd in het eerste seizoen van Jessica Jones, maar inmiddels is hij ook zelf toe aan een tweede seizoen van zijn eigen serie. De nieuwe trailer richt zich vooral op de bad guys waar Luke Cage (Mike Colter) straks mee te maken krijgt. Mariah Dillard (Alfre Woodard) wist aan het einde van het eerste seizoen haar straf te ontlopen, maar lijkt nu zowaar zelf door Cage beschermd te moeten worden. Er is namelijk een nog gevaarlijkere bedreiging voor Harlem opgedoken in de vorm van de ijzersterke (en charismatische) Bushmaster (Mustafa Shakir, onder meer bekend van zijn rol als Big Mike in The Deuce ).
Het tweede seizoen van Luke Cage verschijnt 22 juni op Netflix. Later dit jaar volgen nog nieuwe seizoenen van Iron Fist (die een klein gastrolletje heeft) en Daredevil.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!