Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lucifer S04 heeft datum en nieuwe teaser

  •  
10-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lucifer S04 poster
Lucifer staat eindelijk op het punt te herrijzen: op 8 mei debuteert Netflix tien nieuwe afleveringen.
Vorig jaar mei werd Lucifer door de Amerikaanse zender Fox gecanceld, maar binnen enkele weken wekte Netflix, waar Lucifer in Nederland te zien is, de serie weer tot leven. De show volgt de door Tom Ellis gespeelde duivel Lucifer Morningstar, die op aarde een nachtclub runt en detective Chloe Decker (Lauren German) helpt met het oplossen van misdaden. Aan het einde van de derde reeks liet Lucifer zijn ware gezicht zien aan Chloe, maar in het vierde seizoen heeft hij alweer direct grotere problemen: Eve (die van Adam en Eva) is namelijk teruggekeerd en lijkt wraak te willen nemen op Lucifer voor diens aandeel in haar verbanning uit het paradijs. Of wil ze stiekem toch iets anders? Eve wordt gespeeld door Inbar Lavi, bekend van Prison Break en Imposters.
Het vierde seizoen van Lucifer (alle tien de afleveringen) is vanaf 8 mei te zien op Netflix. Het personage is oorspronkelijk afkomstig uit de Sandman-strips van DC.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!