Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lucifer krijgt derde seizoen op Fox

  •  
15-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
102721057
Fox sluit een nieuwe deal met de duivel: de zender haalt Lucifer terug voor een derde seizoen.
In de serie is te zien hoe de duivel (Tom Ellis) uit verveling de hel verlaat en zich op aarde vestigt. Hij runt daar een nachtclub in Los Angeles en geniet van het goede leven. Het besluit om een vrouwelijke detective (Lauren German) te helpen met een moordzaak, leidt zelfs tot een samenwerking met de LAPD. Lucifer is afkomstig van Tom Kapinos, de bedenker van Californication, die momenteel bezig is met White Famous. Het personage komt oorspronkelijk uit de Sandman-strips van DC Comics en werd bedacht door onder andere Neil Gaiman. Lucifer is na Gotham de tweede DC-adaptatie op Fox, maar in tegenstelling tot The CW doet de zender niet aan cross-overs met hun DC-series. Wel is de onderlinge strijd met de meer high profile Batman-prequel momenteel beslist in het voordeel van Kapinos, want het huidige tweede seizoen van Lucifer trekt op dit moment meer kijkers dan het huidige derde seizoen van Gotham.
Het derde seizoen van Lucifer bestaat uit 22 nieuwe afleveringen. Lees ook onze terugblik op het eerste seizoen en onze recensie van het tweede seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!