Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lovesick: trailer voor het derde seizoen

  •  
30-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
lovesick
Het derde seizoen van de Britse sitcom Lovesick verschijnt komende maandag op Netflix.
Het eerste seizoen van de romantische serie over de (liefdes)levens van een aantal vrienden in de Schotse hoofdstad Glasgow was oorspronkelijk te zien op het Britse Channel 4. Destijds heette de serie nog Scrotal Recall (ja, dat is een verwijzing naar de Paul Verhoeven-film), omdat het hoofdpersonage Dylan (Johnny Flynn) in die eerste reeks op zoek moest naar al zijn seksuele partners (elke aflevering van Lovesick heeft de naam van een vrouw), om hen een voor een op de hoogte te stellen van het feit dat bij hem Chlamydia werd ontdekt. Toen Netflix de serie vervolgens overnam van Channel 4, werd de titel voor het tweede seizoen veranderd in Lovesick. De streamingdienst trapt het nieuwe jaar af met alweer het derde seizoen van de serie, waarin Dylan zijn relatie met Abigail (Hannah Britland) steeds serieuzer ziet worden. Maar ondertussen worstelt ook zijn beste vriendin Evie (Antonia Thomas) met haar gevoelens voor hem.
Het derde seizoen van Lovesick bestaat net als het tweede seizoen van Netflix (lees ook de recensie ) weer uit acht nieuwe afleveringen. Vanaf maandag 1 januari zijn ze allemaal te streamen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!