Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lost in Space: trailer voor scifi-serie van Netflix

  •  
06-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lost in Space poster
De Robinsons storten neer op een onbekende planeet in de nieuwe incarnatie van de scifi-serie uit de jaren zestig.
In de Netflix-versie maakt de familie Robinson deel uit van een geavanceerde missie om een nieuwe kolonie te stichten in de ruimte. Ze raken echter uit hun koers en moeten een noodlanding maken op een verlaten planeet, waar overal gevaar op de loer ligt. Toby Stephens ( Black Sails ) en Molly Parker ( Deadwood ) zijn in de serie te zien zijn als John en Maureen Robinson. De kinderen worden gespeeld door Taylor Russell (Falling Skies), Maxwell Jenkins ( Sense8 ) en Mina Sundwall. De trailer onthult ook de terugkeer van de bekende robot uit het origineel en verder vangen we een eerste glimp op van Parker Posey (Blade: Trinity) als de verradelijke Dr. Smith. Lost in Space werd geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless (Dracula Untold, The Last Witch Hunter) en Zack Estrin (Prison Break, Charmed ) werd door Netflix aangesteld als showrunner.
Lost in Space komt 13 april naar Netflix. De oude serie kreeg al ooit een filmversie, waarin Gary Oldman (Darkest Hour) en Matt LeBlanc (Friends) te zien waren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!