Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lost in Space gaat 13 april in première op Netflix

  •  
21-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Maak opnieuw kennis met de familie Robinson in de Netflix-versie van de klassieke scifi-serie uit de jaren zestig.
In Lost in Space maakt het gezin deel uit van een belangrijke missie om in de ruimte een nieuwe kolonie te stichten. De Robinsons worden echter onverwacht uit hun baan weggetrokken en storten neer op een onbekende planeet. Vader John Robinson wordt dit keer gespeeld door Toby Stephens (sinds kort op Netflix te zien in het vierde seizoen van Black Sails ) en Molly Parker ( Deadwood , House of Cards ) is in de serie te zien als zijn vrouw Maureen. Taylor Russell (Falling Skies), Maxwell Jenkins ( Sense8 ) en Mina Sundwall geven gestalte aan hun kinderen en Parker Posey (Dazed and Confused) kruipt in de huid van de onbetrouwbare Dr. Smith. Lost in Space kreeg in de jaren negentig al eens een filmversie met rollen voor onder anderen Matt LeBlanc en Gary Oldman. Zack Estrin (Prison Break, Charmed ) is de showrunner van de nieuwe tv-versie.
Lost in Space is na Altered Carbon de tweede grootschalige scifi-serie die Netflix dit jaar beschikbaar stelt. Bekijk alvast de teaser, met een voice-over van Molly Parker.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!