Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Line of Duty S05 vanaf 29 augustus te zien op NPO 2

  •  
15-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Line of Duty 5
In seizoen vijf speelt Stephen Graham (Boardwalk Empire) een van corruptie verdachte undercover-agent.
Eind vorig jaar verscheen het vijfde seizoen van Line of Duty op Netflix, om niet veel later plots weer offline gehaald te worden. De vijfde reeks gaat volgende maand echter ook van start op NPO 2 met wekelijkse afleveringen. In elk seizoen van Line of Duty onderzoeken detectives Steve Arnott (Martin Compston) en Kate Fleming (Vicky McClure) mogelijke corruptie. Aan de start van de vijfde reeks wordt er een drugstransport overvallen waarbij drie agenten om het leven komen. Heeft undercover-agent John Corbett (Stephen Graham uit The Irishman ) iets met de overval te maken? Line of Duty werd bedacht door Jed Mercurio ( Bodyguard ) en is door de BBC ook al verlengd met een zesde seizoen, waarin Kelly Macdonald (Trainspotting) de grote gastrol invult.
Line of Duty S05 is vanaf 29 augustus te zien op NPO 2. Mogelijk verschijnt de reeks dan eveneens in zijn geheel op NPO Plus, waar alle vorige seizoenen al te zien zijn.
Update: het seizoen is vanaf 28 augustus in zijn geheel te zien op NPO Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!