Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Line of Duty S05 vanaf 1 november op Netflix

  •  
25-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
Line of Duty 5
In seizoen vijf speelt Stephen Graham (Boardwalk Empire) een van corruptie verdachte undercover-agent.
Line of Duty draait om een speciale eenheid binnen de politie genaamd AC-12. Martin Compston (Sweet Sixteen) en Vicky McClure (Broadchurch) spelen de hoofdrollen als detectives Steve Arnott en Kate Fleming. In elke reeks maakt de eenheid jacht op een mogelijk corrupte agent. Aan de start van het vijfde seizoen onderzoekt AC-12 de overval op een drugstransport van de politie, waarbij drie agenten gedood werden. Heeft undercover-agent John Corbett (Stephen Graham, later dit jaar te zien in Martin Scorsese's The Irishman ) iets met de overval te maken? Line of Duty werd bedacht door Jed Mercurio, die bekend is van het ook op Netflix te bekijken Bodyguard. De vijfde reeks van de misdaadserie was eerder dit jaar al te zien bij BBC First.
Line of Duty S05 (lees de recensie ) verschijnt 1 november op Netflix.
Update: de vijfde reeks is inmiddels weer door Netflix offline gehaald, omdat zij de vod-rechten toch (nog) niet bleken te hebben. Wanneer het seizoen weer terugkeert naar Netflix is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!